150.000 kredi / TL 48 Ay Vadeli Taşıt Kredisi Faiz Oranları Karşılaştırma

150.000 Kredi

150.000 kredi

Evlilik düşünenlere TL faizsiz kredi desteği! 24 ay erteleme imkânı ile dev fırsat: Düğün sezonu başladı

EVLİLİK KREDİSİ ŞARTLARI VE DETAYLARI

Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar ve enflasyon karşısında vatandaşlar evlenmekten korkar oldu. Evlilik sorununun önüne geçmek adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklama geldi. Seçim öncesinde yaptığı açıklama ile birlikte evlilik düşünen çiftlere "Evlilik kredisi" vaadinde bulundu.

Evlenecek çiftlerin gündeminde yer alan evlilik kredisine dair birçok soru işareti arama motorlarında sık sık araştırılıyor. Evlilik kredisine dair şartlar ve detaylar merak konusu olurken, başvuru tarihine dair araştırmalar da sürüyor.

Seçim vaatleri arasında yer alan evlilik kredisi başvurularına dair henüz net bir açıklama gelmedi. Başvuru tarihi belli olmayan evlilik kredisinin detaylarına göre 24 ay geri ödemesiz bir şekilde TL faizsiz evlilik kredisi verilecek. Başvuru tarihlerinin belirlenmesiyle birlikte haberimizde yer alacaktır.

seafoodplus.info

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından seçim öncesi paylaştığı vaatler arasında "Evlilik kredisi" yer alıyor. Seçim beyannamesiyle birlikte evlilik düşünen çiftlerin dikkatini çekmesiyle araştırmalar başladı.

Evlilik kredisinin başvuru tarihine dair henüz bir açıklama gelmese de araştırmalar tüm hızıyla devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evlilik kredisine dair yaptığı açıklamaya göre, yeni evliliklerin teşvik edilmesi planlanıyor. Kurulacak olan Aile ve Gençlik Bankası kapsamında destek ödemeleri verilecek.

seafoodplus.info

CUMHURBAŞKANI'NDAN EVLİLİK KREDİSİ DETAYLARI

Evlilik kredisine dair açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Yeni evlilikleri teşvik etmek üzere, Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli bin lira faizsiz evlilik kredisi vereceğiz. Ayrıca, Aile ve Gençlik Bankasının faaliyetleri arasında, çocukların eğitimi başta olmak üzere aile kurumunu koruyan ve güçlendiren çeşitli hizmetler de desteklenebilecektir.” sözlerine yer verdi.

Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank veriyor! 2 senesi &#;demesiz 4 sere vadeli TL faizsiz kredi m&#;jdesi geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs'ta yapılacak olan se&#;imler &#;ncesinde gen&#;ler i&#;in &#;nemli m&#;jdeler veriyor. Bu m&#;jdeler arasında, &#;niversiteye yeni başlayan gen&#;lere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alma hakkı tanıma, meslek &#;ğrenmek isteyen gen&#;lere eğitim ve işe başlama imkanı sağlama, kendi işini kurmak isteyen gen&#;lere hibe ve kredi desteği verme gibi pek &#;ok vaat yer alıyor. Ancak en dikkat &#;ekici olanı, evlenme hazırlığı yapan gen&#;lere verilecek faizsiz kredi m&#;jdesi.

- Son Güncelleme:

BU GALERİYİ PAYLAŞ
Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank veriyor! 2 senesi ödemesiz 4 sere vadeli TL lira faizsiz kredi müjdesi geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamaya göre, evlenmek isteyen gençlere 2 yılı ödemesiz 48 ay vadeli bin lira faizsiz kredi verilecektir. Bu sayede gençlerimiz, evliliklerine gönül rahatlığıyla adım atabilecek ve hayallerindeki yuvalarını kurabileceklerdir.

GALERİ DEVAM EDİYOR

Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank veriyor! 2 senesi ödemesiz 4 sere vadeli TL lira faizsiz kredi müjdesi geldi

Kredi için başvurular henüz başlamasa da, seçim sonrası AK Parti'nin yeniden kazanması durumunda verileceği belirtilmektedir.

Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank veriyor! 2 senesi ödemesiz 4 sere vadeli TL lira faizsiz kredi müjdesi geldi

Bu müjde, evlenme hazırlığı yapan pek çok gencimiz için büyük bir fırsat olarak görülmekte ve büyük bir heyecanla beklenmektedir.

Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank veriyor! 2 senesi ödemesiz 4 sere vadeli TL lira faizsiz kredi müjdesi geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlere yönelik vaatleri sadece evlenme hazırlığı yapanlar için değil, üniversiteye yeni başlayan gençlerden kendi işini kurmak isteyenlere kadar geniş bir yelpazede yer almaktadır.

Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank veriyor! 2 senesi ödemesiz 4 sere vadeli TL lira faizsiz kredi müjdesi geldi

Bu vaatler, gençlerimizin hayatlarını kolaylaştıracak ve geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı olacaktır.

Faizsiz evlilik kredisi nasıl alınır, şartları nelerdir, hangi bankalar kredi veriyor?

Değerli seafoodplus.info okurları.

seafoodplus.info ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak seafoodplus.info yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca seafoodplus.info yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve seafoodplus.info bunlardan sorumlu tutulamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

İhtiyaç Kredisi

Nedir?

Bireysel tüm nakit ihtiyaçlarınız için cazip faiz oranları ve bütçenize uygun geri ödeme seçenekleriyle sunduğumuz bireysel kredi ürünümüzdür.

Tutar ve Ödeme Koşulları

Kredi ödemelerinizi;

  • Aylık eşit taksitli,
  • Artan taksitli,
  • Azalan taksitli, 
  • 3 ayda bir eşit taksitli,
  • Serbest ödemeli olarak yapabilirsiniz.

Örnek Ödeme Tablosu

İhtiyaç Kredisi
Kredi Tutarı (TL)Kredi Vadesi(Ay)Aylık Faiz Oranı (%)Tahsis Ücreti (TL)Taksit Tutarı (TL)Yıllık Toplam Maliyet Oranı (%)
361,99,00         ,47  34,

Yıllık toplam maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti ve vergileri kapsamakta olup örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır.
Tahsis ücretine %10 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) dahil edilmiştir. 
Hayat sigortası primi, müşterinin yaşı, cinsiyeti ve kredi tutarına bağlı olarak değişmekte olup, TL 36 ay vadeli kredi kullanan 35 yaşında erkek müşteri için bir yıllık sigorta primi ,77 TL’dir.
Halkbank, gerektiğinde kredi şartlarında değişiklik yapma ve krediyi durdurma hakkını saklı tutar.

Nasıl Faydalanabilirim?

En yakın Halkbank Şubemize  başvurabilirsiniz.

Size en yakın Şubemizi öğrenmek için lütfen tıklayınız.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir