2015 kpss / Öabt-Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmenliği Kpss- Hazırlık — E-kitap — SüreliKitap

2015 Kpss

2015 kpss

TOBB ETÜ Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı ile Tarih bölümü mezunları, Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda (KPSS) da önemli bir başarıya imza attılar.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM) ilan ettiği KPSS Yükseköğretim Programları sıralaması sonuçlarına göre Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunları, diğer üniversitelerin aynı adlı bölümlerinden mezun olanlarla karşılaştırıldığında, ‘genel yetenek’ ve ‘genel kültür’ alanlarında birinci sırada yer aldılar.

Fakültenin Tarih Bölümü mezunları da diğer üniversitelerin aynı adlı bölümlerinden mezun olanlarla karşılaştırıldığında ‘genel yetenek’ alanında birinci, ‘genel kültür’ alanında ise ikinci sırayı elde ettiler.

Aynı bölüm mezunlarımız KPSS sınavında da benzer birincilikler elde etmişlerdi. Böylece farklı yıllarda mezun olsalar da, aldıkları güçlü lisans eğitimi sayesinde, öğrencilerimizin binlerce kişinin katıldığı KPSS’deki başarılarının sürekli olduğu tescil edilmiş oldu.

KPSS ile ilgili ayrıntılı sonuçlara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

seafoodplus.info?BranchCode=&ExamCode=4&Year=

Beyaz Kalem KPSS-A Hukuk Konu Anlatımlı 2 Cilt Takım

Öne Çıkan Bilgiler
Bu Ürünle Birlikte Alınanlar Pakete Git

sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir