3096 film / 3096 Tage (2013) - Sinefil

3096 Film

3096 film

3096 Gün

3096 Gün (Almanca Orijinali: 3096 Tage) 2013 yapımı Sherry Horrman tarafından yönetilen dram filmidir .Film Natascha Kampusch' un Wolfgang Přiklopil tarafından kaçırılmasını ve 8 yıllık süren esaretini anlatan gerçek bir olaydan uyarlanmıştır. Kuzey İrlandalı aktres Antonia Campbell-Hughes Kampusch'un karakterini oynarken Thure Lindhardt Přiklopil'i oynamıştır. Film yazar Bernd Eichinger'ın ani ölümünden önceki son filmidir. Eichinger'ın ani ölümünden sonra Constantin Film'de TV ve Film başkanı Martin Moskowicz ve Ruth Toma filmi devralmıştır . Ayrıca görüntü yönetmeni Michael Ballhaus'un da final filmidir.

Özet[değiştir kaynağı değiştir]

Film 10 yaşındaki Natascha Kampusch'un (Antonia Campbell-Hughes) Wolfgang Přiklopil (Thure Lindhardt) tarafından kaçırılmasını ve 8 yıl boyunca süren uzun esaretinin ardından kaçıp özgürlüğe kavuşmasını anlatır.

Oyuncular[değiştir kaynağı değiştir]

  • Thure Lindhardt Wolfgang Přiklopil rolünde
  • Antonia Campbell-Hughes Natascha Kampusch rolünde
  • Amelia Pidgeon Genç Natascha rolünde
  • Trine Dyrholm Brigitta Sirny rolünde
  • Vlasto Peyitch Gazeteci rolünde oynamıştır

Hazırlık Aşaması[değiştir kaynağı değiştir]

2012'nin sonunda Campbell-Hughes'un film için aşırı kilo kaybıyla ilgili endişeler ortaya çıktı ama Hughes Evening Standard'daki bir röportajında Kampusch'un çektiği kadar acı çekmek istediğini belirtti. Film setinin Kampusch'un bulunduğu zindana benzer olması nedeniyle yırtık bir Aşil tendonu, kırık bir ayak parmağı, kırık bir kaburga ve çeşitli kesik ve morluklar aldığını da söyledi.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir