radyolu kalem / Radyolu Kalem Diğer Müzik %20 İndirimli - Gardrops

Radyolu Kalem

radyolu kalem

Smallman

    Her an, her yerde yanınızda taşıyabileceğiniz Edifier Audio Candy Plus (MP15Plus) farklı renk seçenekleri ile hep yanınızda. LED ekranı sayesinde kullanıcıların kolayca audio kaynakları arasında gezinmesine, radyo kanalı, ses ayarı, parça seçimi gibi ayarları kolayca yapmasını sağlar. İki adet 1 ½ inç manyetik korumalı hoparlörü sayesinde bu minik cihaz grubunuzun ya da kendinizin taşınabilir müzik istasyonunuz olabilir. Mini USB kablosuyla birlikte gelen MP15Plus’ın lityum-iyon pili 5saate kadar kesintisiz müzik keyfi sunar, ayrıca taşıma ipi ve koruyucu kılıfı cihazı kolayca muhafaza etmenize yardımcı olur.

    Kompakt, hafif ve taşınabilir audio hoparlör, 5 saate kadar pil ömrü

    Tüm ses formatlarla uyumlu SD kart girişi

    Ön ayarlı 24 kanallı FM radyo

    Farklı ses kaynakları ile bağlantı için mm aux giriş

    Kulaklık girişi ile kişisel MP3 çalar

    Kullanımı kolaylaştıran LED ekran

    Dahili, şarj edilebilir lityum iyon pil-mini USB kablo

    Koruma kılıfı ve taşıma sapı

    Ed&#x;f&#x;er Image MP15PLUS-R 2,4w Rms Taş&#x;nabilir sd Kart fm Radyolu Hoparlör K&#x;rm&#x;z&#x;EdifierEd&#x;f&#x;er Image MP15PLUS-R 2,4w Rms Taş&#x;nabilir sd Kart fm Radyolu Hoparlör K&#x;rm&#x;z&#x;Product description: Diğer Speakerlar-Edıfıer Image MP15PLUS-R 2,4w Rms Taşınabilir sd Kart fm Radyolu Hoparlör Kırmızı Customer reviews:

    Rated /5 based on 1 customer reviews

    Akbank
    Taksit SayısıTaksit (TL)Toplam (TL)
    1 - -
    2 - -
    3 33,32 99,95
    4 - -
    5 - -
    6 17,16 ,95
    Garanti Bankas&#x;
    Taksit SayısıTaksit (TL)Toplam (TL)
    1 - -
    2 (TL ve Üzeri) 49,98 99,95
    3 (TL ve Üzeri) 33,32 99,95
    4 - -
    5 - -
    6 (TL ve Üzeri) 17,16 ,95
    &#x;ş Bankas&#x;
    Taksit SayısıTaksit (TL)Toplam (TL)
    1 - -
    2 (TL ve Üzeri) 49,98 99,95
    3 (TL ve Üzeri) 33,32 99,95
    4 - -
    5 - -
    6 (TL ve Üzeri) 17,16 ,95
    QNB Finansbank
    Taksit SayısıTaksit (TL)Toplam (TL)
    1 - -
    2 +3 Taksit 49,98 99,95
    3 - -
    4 - -
    5 - -
    6 - -
    Vak&#x;fbank
    Taksit SayısıTaksit (TL)Toplam (TL)
    1 - -
    2 49,98 99,95
    3 - -
    4 24,99 99,95
    5 - -
    6 - -

    Yorum yap

    Radyolu saat tamiri yardım

    Muhammet_37' Alıntı:

    IF transformatörlerin ve/veya trimer kondansatörün ayarı/ayarları değiştirilmiş ise doğru ayarları nasıl bulabilirim? Belirli bir yöntemi yoksa ilk ayarını kalem ile işaretleyip deneme yoluyla test etmeyi düşünüyorum. Mercimek kondansatörleri ve saat üzerindekileri saymazsak küçüklü büyüklü toplam on adet kondansatör var, hepsini mi değiştirmeyi tavsiye ediyorsunuz?
    Kırık bir devre elemanı tespit ettim, muhtemelen direnç. Onu değiştirip olumlu bir sonuç alamazsam kondansatörlerle öyle ilgilenmeyi düşünüyorum

    Genişletmek için tıkla

    Selam.
    IF transformatörleri FM ve AM bantları için ayrıdır. Sizin radyonuz özelinde konuşursak, nüvesi Kırmızı olan AM Osilatör bobini, Sarı ve Beyaz olanlar AM IF transformatörleridir. Diğer renktekiler FM içindir. Entegre devrenin datasheet'ini indirip devre şemasından bakarak işleri oldukça kolaylaştırabilirsiniz. Ben her zaman IF transformatörü ayarına en sondan başlarım. Normalde bu işlem Osiloskop ve RF sinyal jeneratörü ile yapılır. Ancak sizde olmadığını varsayarak, kabaca en son kattaki IF transformatörünü sağa veya sola ayarlayarak en yüksek ses veya cızırtı duyulacak şekilde ayarlayın. Daha sonra bir önceki kattaki IF transformatörü( veya transformatörleri) için de aynı işlemleri tekrarlayın. Eski tip transistörlü AM veya FM-AM kombine alıcılarda örneğin AM bandı IF ayarı için sıralama, Siyah, Beyaz ve Sarı şeklindedir. En son Kırmızı renkli Osilatör bobini ayarı yapılır. Ancak sizin radyonuzdaki gibi Entegreli kombine alıcılarda 3 değil iki adet IF trafosu kullanılıyor genelde. Dediğim gibi en sağlıklısı Entegrenin datasheetini indirip incelemek.

    Varyabl kondansatöre gelince. Onun da her bant için ikişer olmak üzere 4 adet trimer kondansatör ayarı var. Biri Bant genişliği , diğeri osilatör ayarı için. Ekteki resimi referans olarak alıp yine sesi en yüksek şekilde duyacak şekilde metal olmayan, var ise plastik bir tornavida ile yavaşça ayarlayarak doğru ayarı yakalayabilirsiniz. Unutmadan, aynı şekilde IF transformatörlerinin ve Özellikle AM osilatör bobininin ayarı da mutlaka ametal bir tornavida ile yapılmalı. Varyabl trimer ayarı yaparken dikkat edeceğniz birşey var. Örneğin FM bandı için trimerin birini herhangi bir yöne çevirmeye başladığınızda peşpeşe istasyonların değiştiğini farkederseniz o trimeri ayarlamayı bırakın. Çünkü o, bant genişlik ayarıdır(MHZ ayarı).Diğer trimere geçin ve sesin en yüksek geldiği yeri bulana kadar sağa veya sola yavaşça çevirin.

    Elektrolitik kondansatörler, istisnasız hepsini değiştirin. İçinizde şüphe kalmasın. Ben ilk zamanlarda ESR metre ile ölçüp sadece ESRsi yüksek olanları değiştiriyordum. Ancak birkaç kez bunun bile % garanti olmadığını farkettim ve hepsini değiştirerek kondansatör arızalarını elimine etmiş oldum. Çünkü bu gibi cihazlar en azından yıllık, Elo'ların kurumuş olma ihtimali çok yüksek.

    Kırık devre elemanından bahsetmişsiniz, foto varsa belki yardımcı olabilirim. Ama direnç olduğundan eminseniz ve değerini okuyabiliyorsanız, değiştirin. Duruma göre tekrar yazışırız. Kolay gelsin.

     

    nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir